9 مزیت برتر خوردن هندوانه برای سلامتی
نوشته شده توسط : سعید

علاوه بر این ، داشتن آب زیاد یکی از دلایلی است که میوه ها و سبزیجات به شما کمک می کنند احساس سیری کنید.

ترکیبی از آب و فیبر به این معنی است که شما مقدار زیادی غذا بدون کالری زیادی می خورید.

خلاصه
هندوانه محتوای آب بالایی دارد. این باعث آبرسانی و احساس سیری در شما می شود.
2. حاوی مواد مغذی و ترکیبات گیاهی مفید است
تا آنجا که میوه ها می روند ، هندوانه یکی از کمترین کالری هاست - فقط 46 کالری در هر فنجان (154 گرم). این حتی از میوه های کم قند مانند توت کمتر است (2).

یک فنجان (154 گرم) هندوانه دارای بسیاری از مواد مغذی دیگر است ، از جمله این ویتامین ها و مواد معدنی:

ویتامین C: 21٪ میزان مصرف روزانه مرجع (RDI)
ویتامین A: 18٪ از RDI
پتاسیم: 5٪ از RDI
منیزیم: 4٪ از RDI
ویتامین های B1 ، B5 و B6: 3٪ از RDI
هندوانه همچنین دارای مقدار زیادی کاروتنوئید از جمله بتاکاروتن و لیکوپن است. به علاوه ، دارای سیترولین ، یک اسید آمینه مهم است.

در اینجا مروری بر مهمترین آنتی اکسیدان های هندوانه وجود دارد:

ویتامین سی
ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از آسیب سلول از رادیکال های آزاد کمک می کند.

کاروتنوئیدها
کاروتنوئیدها دسته ای از ترکیبات گیاهی هستند که شامل آلفا کاروتن و بتاکاروتن هستند که بدن شما آنها را به ویتامین A تبدیل می کند.

لیکوپن
لیکوپن نوعی کاروتنوئید است که به ویتامین A تغییر نمی کند. این آنتی اکسیدان قوی به غذاهای گیاهی مانند گوجه فرنگی و هندوانه رنگ قرمز می دهد و با بسیاری از مزایای سلامتی ارتباط دارد.

کوکوربیتاسین E
کوکوربیتاسین E یک ترکیب گیاهی با اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. خربزه تلخ ، یکی از اقوام هندوانه ، حاوی حتی بیشتر کوکوربیتاسین E است.

خلاصه
هندوانه میوه ای کم کالری و دارای برخی مواد مغذی به ویژه کاروتنوئیدها ، ویتامین C و کوکوربیتاسین E است.
3. حاوی ترکیباتی است که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند
محققان لیکوپن و سایر ترکیبات گیاهی منفرد موجود در هندوانه را از نظر اثرات ضد سرطانی بررسی کرده اند.

اگرچه مصرف لیکوپن با خطر کمتری در ابتلا به برخی انواع سرطان همراه است ، اما نتایج مطالعه متفاوت است. به نظر می رسد قوی ترین پیوند تاکنون بین لیکوپن و سرطان های دستگاه گوارش باشد (1 منبع معتبر).

به نظر می رسد با کاهش فاکتور رشد شبه انسولین (IGF) ، پروتئینی که در تقسیم سلول نقش دارد ، خطر سرطان را کاهش می دهد. سطح بالای IGF با سرطان ارتباط دارد (3 منبع معتبر).

علاوه بر این ، cucurbitacin E به دلیل توانایی آن در جلوگیری از رشد تومور مورد بررسی قرار گرفته است (منبع 4 ، منبع 5 معتبر).

خلاصه
برخی از ترکیبات موجود در هندوانه ، از جمله کوکوربیتاسین E و لیکوپن ، برای پتانسیل آنها در جلوگیری از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته اند ، اگرچه نتایج مطالعه متفاوت است.
4- ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد
بیماری قلبی شماره یک علت مرگ و میر در سراسر جهان است (6 منبع معتبر).

عوامل سبک زندگی ، از جمله رژیم غذایی ، ممکن است با کاهش فشار خون و سطح کلسترول ، خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

چندین ماده مغذی موجود در هندوانه فواید خاصی برای سلامت قلب دارد.

مطالعات نشان می دهد که لیکوپن ممکن است به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند. همچنین می تواند به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به کلسترول کمک کند (1 منبع معتبر).

طبق مطالعات انجام شده در زنان چاق ، یائسه و مردان فنلاندی ، لیکوپن همچنین ممکن است سفتی و ضخامت دیواره شریان ها را کاهش دهد (7 منبع معتبر ، منبع 8 اعتماد).

هندوانه همچنین حاوی سیترولین ، یک اسید آمینه است که ممکن است سطح اکسید نیتریک را در بدن افزایش دهد. اکسید نیتریک به رگ های خونی شما کمک می کند ، که فشار خون را کاهش می دهد (9 منبع معتمد).

ویتامین ها و مواد معدنی دیگر موجود در هندوانه نیز برای قلب شما مفید است. اینها شامل ویتامین های A ، B6 ، C ، منیزیم و پتاسیم (1 منبع معتبر) هستند.

خلاصه
هندوانه چندین ترکیب سالم برای قلب دارد ، از جمله لیکوپن ، سیترولین و سایر ویتامین ها و مواد معدنی.
5- ممکن است التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد
التهاب عامل اصلی بسیاری از بیماری های مزمن است.

هندوانه ممکن است به کاهش التهاب و آسیب اکسیداتیو کمک کند ، زیرا غنی از آنتی اکسیدان های ضد التهابی لیکوپن و ویتامین C است (1 منبع معتبر).

در مطالعه ای در سال 2015 ، موش های آزمایشگاهی با مکمل پودر هندوانه تغذیه شدند تا رژیم غذایی ناسالم را تکمیل کنند. در مقایسه با گروه کنترل ، آنها سطح کمتری از مارکر التهابی پروتئین واکنش پذیر C و استرس اکسیداتیو کمتری را ایجاد کردند (10 منبع معتبر).

در مطالعه قبلی ، به انسان آب گوجه فرنگی غنی از لیکوپن با ویتامین C اضافه شده است. به طور کلی ، مارکرهای التهاب آنها کاهش یافته و آنتی اکسیدان ها افزایش می یابد. هندوانه هم لیکوپن دارد و هم ویتامین C (11 منبع مطمئن).

به عنوان یک آنتی اکسیدان ، لیکوپن ممکن است برای سلامت مغز نیز مفید باشد. به عنوان مثال ، ممکن است به تاخیر انداختن شروع و پیشرفت بیماری آلزایمر کمک کند (12).

خلاصه
لیکوپن و ویتامین C آنتی اکسیدان های ضد التهابی هستند که در هندوانه یافت می شوند. التهاب با بسیاری از بیماری های مزمن مرتبط است.

6. ممکن است به جلوگیری از تخریب ماکولا کمک کند
لیکوپن در چندین قسمت چشم یافت می شود که به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو و التهاب کمک می کند.

همچنین ممکن است از تخریب ماکولای وابسته به سن (AMD) جلوگیری کند. این یک مشکل شایع چشم است که می تواند باعث کوری در افراد مسن شود (1 منبع معتبر).

نقش لیکوپن به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدان و ضد التهاب می تواند از رشد و بدتر شدن AMD جلوگیری کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی حفظ سلامت چشم ، مطالعه 9 ویتامین مهم برای سلامت چشم را در نظر بگیرید.

خلاصه
لیکوپن به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی ممکن است به سلامت چشم کمک کرده و در برابر انحطاط ماکولای وابسته به سن (AMD) محافظت کند.
7. ممکن است به رفع درد عضلات کمک کند
سیترولین ، یک اسید آمینه موجود در هندوانه ، ممکن است درد عضلات را کاهش دهد. همچنین به صورت مکمل در دسترس است.

جالب اینجاست که به نظر می رسد آب هندوانه باعث افزایش جذب سیترولین می شود.

یک مطالعه کوچک به ورزشکاران آب هندوانه ساده ، آب هندوانه مخلوط با سیترولین یا یک نوشیدنی سیترولین داد. هر دو نوشیدنی هندوانه در مقایسه با سیترولین به خودی خود منجر به درد عضلانی کمتر و بهبود سریع ضربان قلب می شوند (13 منبع معتبر).

محققان همچنین با انجام آزمایش لوله آزمایش ، میزان جذب سیترولین را بررسی کردند. یافته های آنها حاکی از آن است که جذب سیترولین زمانی بیشتر م effectiveثر است که به عنوان جزئی از آب هندوانه مصرف شود.

تحقیقات دیگر همچنین پتانسیل سیترولین را برای بهبود استقامت و عملکرد ورزش بررسی کرده است.

به نظر نمی رسد که تاکنون ، سیترولین عملکرد ورزشی را در مقادیر مورد مطالعه بهبود بخشد ، اما هنوز هم یکی از حوزه های تحقیقاتی است (منبع معتبر 14).

خلاصه
آب هندوانه بعنوان یک نوشیدنی بهبودی بعد از ورزش مقداری پتانسیل دارد. سیترولین ممکن است تا حدی مسئول اثر آن در کاهش درد عضلات باشد.
8. برای پوست و مو مفید است
دو ویتامین موجود در هندوانه - A و C - برای سلامت پوست و مو مهم هستند.

ویتامین C به بدن کمک می کند تا کلاژن تولید کند ، پروتئینی که پوست را نرم و موهای شما را قوی نگه می دارد.

ویتامین A همچنین برای سلامت پوست مهم است زیرا به ایجاد و ترمیم سلول های پوستی کمک می کند. بدون ویتامین A کافی ، پوست شما خشک و پوسته پوسته می شود.

لیکوپن و بتا کاروتن نیز ممکن است به محافظت از پوست شما در برابر آفتاب سوختگی کمک کنند (15 منبع معتبر).

خلاصه
چندین ماده مغذی موجود در هندوانه برای مو و پوست شما مفید است. برخی از آنها به لطافت پوست کمک می کنند در حالی که برخی دیگر از آفتاب سوختگی محافظت می کنند.
9. می تواند هضم را بهبود بخشد
هندوانه حاوی مقدار زیادی آب و مقدار کمی فیبر است - هر دو برای هضم سالم مهم هستند.

فیبر می تواند فله را برای مدفوع شما فراهم کند ، در حالی که آب به حرکت موثر دستگاه گوارش کمک می کند.

خوردن میوه ها و سبزیجات سرشار از آب و فیبر ، از جمله هندوانه ، می تواند برای تقویت حرکات طبیعی روده بسیار مفید باشد.

خلاصه
فیبر و آب برای هضم سالم مهم هستند. هندوانه حاوی هر دو است.

 

لینک کوتاه: https://b2n.ir/b22817




:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: